پاورپوینت

sptik bastebandi

12 صفحه
6 بازدید
11 فروردین 1404

صفحه 1:

صفحه 2:
ان انقلابى در فن آورى بسته بندى مواد غذايى در اوايل دهه +118 ابداعى در صنعت بسته بندى رخ داد كه تكامل آن در 4؟! سال كذشته ‎eid‏ عم مما ل ‎Rl eel lg‏ | ‎aC ee tr oy‏ ریب لا ‎SC SO TO eh rer iB‏ ۱3 انواع آبمیوه ها؛ آب گوجه ‎Oe ned ME tl ee‏ ‎ROS Le Le ete ree eh vada ieee‏

صفحه 3:
این فن آوری انقلابی متشکل از سه نوع ماده می باشد: مقوای با کیفیت عالی» پلی اتیلن و آلومینیوم. هر کدام ازاين لابه ها نقش سازنده اى را در كسب مزيت هاى منحصر به فرد بسسته بنسدى اسبتيى ايفا می کنند. جند دلیل عمده وجود دارد که بسته بندی اسپتیک توسط متخصصان غذا بیشتر به عنوان بسته بنسدی ی |- احیاءمنبع بهواسطه استفاده کمتر از مواد. زبرا در مقایسه با دیگر محفظه ها با مواد کعتری ساخته می شوند و بسته های اسبتیک از ابتدا ضسایعات 5205-5-72 1/۳ ۳ ‏مم ا ا الا‎ nee ero nas می کند. بسته بندی اسپتیک با داشتن وزن سبک؛ شکل آجر مانند و قبلیت نگهداری آشامیدنی ها بدون خنک کردن يا نگهدارنسده فساکتورهلای ‎Bor rer ted‏ Oe SE elt ee ‏ا‎ lee ete ST dee Serra enim eon een Oo ee aC ne i ote Rene ted ۴ دقیفهبهم زده می شوند نا لايه هاى فوبل و بلاستيك از كاغذ جدا شوند. فيبر كاغذى كيفيت بالابى دارد و در تهبه محصولات كاغذى كابرد دارد.

صفحه 4:
ال ا ا ‎Pee eee ony tetas acl a oS) oe Te ee‏ ‎rey nen Set ee es‏ ۱ مغذی» دسترسی آسان؛ نشکن بودن بسته بندی و ... همواره ترجیح داده می شود. بسته بندى ضد عفونى شده: ‎ted Ceol‏ م ‎eal al cael Se tT eC‏ لل ‎lta‏ ا ‎ta alc kad ee alee add Eel a‏ سل ‎les Tel‏ ۱ ‎Peery rem Pree ee hE aT Rr oN ROM ET ee ne eT ned‏ ‎Saad el‏ ا ار ات | اي ‎al Wetec t el eal‏ دی | شیر و محصولات روزانه ع دسرها و غذاهای نشاسته ای و دسرها و میوه و ذرات ریز اشاره کرد. ‎ ‎ ‎3

صفحه 5:
OS dC Metts Tt aorta) Re rere ore reer tery aCe ee eRe ee BE I SY Meads eae eeieel eS a a MS CD al oes De Rad ODE Te el ST ‏ا‎ RC ee Seats Oo tee eo] ‏هزینه کم مثل کاغذ و مواد پلاستیکی نیمه سخت و انعطاف پذیر می توانندبه صورت پر نفعتی مورد‎ 1 ۱ Te let Looe Se gt cele oe] TC Te TO) lt eel ee ee On Creo EEL and eet a EOL ad

صفحه 6:
۱ ا لا ا ل 00000 000000

صفحه 7:

صفحه 8:
ا 0 |- بسته بندی مصرف ‎TOT‏ ‏یک کستره بزرگ از انواع بسته بندی ها می تواند به طور ضد عفونی شده ای به شکل زیر ليست شوند. ۲-کسه ها: کیسه های بالشی معمولا برای بسته بندی شیر مورد استفاده است. کیسه های در پسوش دار ‎Ren eT ne Ee py ere)‏ 0 های ایستاده یک ماشین ژاپنی کیسه های بسته ای از حلقه با سطوح داخلی استربلیزه شسده را استفاده می کند.

صفحه 9:
۳-بطریها و پارچها: ۱ ذرات بزرگتر پر شوند. در یک توسعه اخیر بطریهای قابل بازیافت و تبدیل مجدد به بطری به شکل ضد عفونی شده ای بر می شوند. ۴-قوطی های پلاستیک: ۵-قوطی های کامپوزیت: ‎Ce Bad‏ بسته بندى ضد عفونى كنئده نه تنها محافظت كننده محصول است بلكه كمك بسيار زيادى در جهت حفظ كيفيت محصول نیز می کند. از آنجایی که ساختار و همچنین ترکیب بسته بندی ضد عفونی کننده بیچیده تر هستند و بر مبنسای کساربرد تا ی مى كند.

صفحه 10:
‎eC) tes) aed‏ ا ‏000 ا ‎Fey ee‏ ل ار سل ويزه را فراهم مى كند. ‎2 -۱ ‏۲- پلی ل ‎Or Len‏ ميكرواركانيسم ها ‏۳- فلز آلومینوم (1۵) دور نکه داشتن هوا- نور - طعم های خاص

صفحه 11:
بسته بندی ضد عفونی کننده حجم دار: فراهم کننده های سیستم کیسه در جعبه ضد عفونی شده برای بسته بندیهای دارای محصولات اسید پایین و بالا می باشند. مزایای بسته بندی حجمی ضدعفونی شده: ايمنى قابل اعتماد بودن دوره زندگی زیاد شده " کیفیت محصول

صفحه 12:

اسپتیک Aseptic انقالبی در فن آوری بسته بندی مواد غذایی در اوایل دهه 1950ابداعی در صنعت بسته بندی رخ داد که تکامل آن در 25سال گذشته چنان تاثیر جهانی بر روی صنعت غذایی بر جای گذاشت که انجمن بین المللی مهندس11ین صنایع غذایی در سال 1989از آن به عنوان مهمترین پیشرفت صنعت مواد غذایی در قرن بیستم نام برد .این بسته بندی که اسپتیک نام گرفته است امروزه کاربردهای فراوانی یافته است به گونه ای که از آن برای حفظ و نگهداری بسیاری از مواد غذایی از جمل11ه ش11یر، انواع آبمیوه ها ،آب گوجه فرنگی ،انواع سوپ ها ،سس ،آبگوشت ،انواع بس111تنی ،چای خشک ،انواع کنسروها و مواد غذایی تولید شده با سویا مورد استفاده قرار می گیرد. این فن آوری انقالبی متشکل از سه نوع ماده می باشد :مقوای با کیفیت عالی ،پلی اتیلن و آلومینیوم .هر کدام از این الیه ها نقش سازنده ای را در کسب مزیت های منحصر ب111ه فرد بس111ته بن111دی اسپتیک ایف111ا می کنند. چند دلیل عمده وجود دارد که بسته بندی اسپتیک توسط متخصصان غذا بیشتر به عنوان بسته بن11دی آشامیدنی موثر بر طبیعت در بازار امروز مطرح شده است: -1احیاء منابع به واسطه استفاده کمتر از مواد .زیرا در مقایسه با دیگر محفظه ها با مواد کمتری ساخته می شوند و بسته های اسپتیک از ابتدا ض11ایعات کمی داشته اند. -2بهره وری انرژی .همچنین این بسته بندی به مراتب انرژی کمتری برای تولید ،انباشتن ،حمل و نگهداری محصول در مقایسه با دیگر بسته ها مصرف می کند .بسته بندی اسپتیک با داشتن وزن سبک ،شکل آجر مانند و قابلیت نگهداری آشامیدنی ها بدون خنک کردن یا نگهدارن11ده ف11اکتورهالی کلیدی را برای حفظ انرژی دارد. -3قابل باز چرخ .بسته بندی اسپتیک همراه با کارتن های شیر و آبمیوه از طریق فرایندی که hydrapulpingنام دارد به سادگی باز چ111رخ می شوند .در یک دستگاه آسیاب که کار آن شبیه به مخلوط کن خانگی است بسته های اسپتیک و کارتن های کاغذی 40 -30دقیقه بهم زده می شوند تا الیه های فویل و پالستیک از کاغذ جدا شوند .فیبر کاغذی کیفیت باالیی دارد و در تهیه محصوالت کاغذی کابرد دارد. 1رای 1وص ب1 1ه خص1 مزایای بسته بندی اسپتیک برای مشتری :این بسته از مطرح شدن مردم پسند بوده است ب1 خانواده ها و بچه ها و به دلیل استحکام آن ،قابلیت نگهداری در قفسه برای مدت طوالنی ،ایمنی و سالمت ،حفظ م11واد مغذی ،دسترسی آسان ،نشکن بودن بسته بندی و ...همواره ترجیح داده می شود. بسته بندي ضد عفوني شده: بسته بندي ضد عفوني شده مي تواند به عنوان يك پر كردن محصول استريل تجاري در يك ظرف استريل تحت شرايط ض11د عفوني و فروش ظرف تعريف گردد بنابراين عفونت مجدد و احتمال آن از بين مي رود .اين منجر به يك محص11ول مي 1ني شود كه در دماهاي مختلف مقاوم است .اصطالح ‹ضد عفوني› از كلمه يوناني « سپتيكوس» ريشه گرفته است كه به مع1 عدم حضور ميكروارگانيزم هاي فاسد كننده است .در عمل ،به طور كلي دو نوع خاص از كاربرد تكنولوژي بسته بن11دي ضد عفوني شده وجود دارد .بسته بندي قبل از استريل و استريل محصوالت در اين مورد مي توان به مثالهايي همچ11ون شير و محصوالت روزانه ع دسرها و غذاهاي نشاسته اي و دسرها و ميوه و سبزيجات و سوپ ها و سوس ها و محصوالتي با ذرات ريز اشاره كرد. مزاياي تكنولوژي بسته بندي ضد عفوني شده: سه فرايند اصلي استفاده از تكنولوژي بسته بندي ضد عفوني شده عبارتند از : مواد بسته بندي كه براي استريليزه كردن درون بسته اي مناسب نيستند مي توانند مورد استفاده قرار بگيرند .بنابراين مواد سبك وزن مصرف كننده فضاي كمتر ارائه دهنده ويژگيهاي معم11ول و داراي هزينه كم مثل كاغذ و مواد پالستيكي نيمه سخت و انعطاف پذير مي توانند به صورت پر منفعتي مورد استفاده قرار بگيرند .فرايند استريليزه كردن زمان كوتاه فشار و دما باال ( )HTSTبراي بسته بندي ضدعفوني شده به طور حرارتي موثر است و معموًال موجب مي شود كه برخي از محص11والت داراي كيفيت باال و ارزش تغذيه اي در مقايسه شده با محصوالت فرآوري شده در دماهاي باال براي زمان طوالني تر روند رو به رشد پيدا كنند. برخي از آخرين متدهاي استريليزه كردن محصوالت شامل: ميكروويو گرمادهي مقاومت الكتريكي تخليه ولتاژ باال فشار فوق العاده باال عوامل استريليزاسيون: ‏گرما مواد شيميايي ‏پتوافكني انواع بسته هاي ضد عفوني شده: -1بسته بندي مصرف كننده: يك گستره بزرگ از انواع بسته بندي ها مي تواند به طور ضد عفوني شده اي به شكل زير ليست شوند. -2كيسه ها: كيسه هاي بالشی معموًال براي بسته بندي شير مورد استفاده است .كيسه هاي در پ11وش دار شده سه طرفه نيز براي بسته بندي ضد عفوني شده ذرات ريز مناسب هستند .ب11راي كيس11ه هاي ايستاده يك ماشين ژاپني كيسه هاي بسته اي از حلقه با سطوح داخلي استريليزه ش11ده را استفاده مي كند. -3بطريها و پارچها: بطريهاي شيشه اي معموًال مي توانند به طور ضد عفوني شده با غذاهاي محتوي ذرات ريز پر شوند .پارچها مي توانند با ذرات بزرگتر پر شوند .در يك توسعه اخير بطريهاي قابل بازيافت و تبديل مجدد به بطري به شكل ضد عفوني شده اي پر مي شوند. -4قوطي هاي پالستيك: -5قوطی های کامپوزیت: ساختار و ترکیب بسته بندی بسته بندی ضد عفونی کننده نه تنها محافظت کننده محصول است بلکه کمک بسیار زیادی در جهت حفظ کیفیت محصول 1اربرد 1ای ک1 نیز می کند .از آنجایی که ساختار و همچنین ترکیب بسته بندی ضد عفونی کننده پیچیده تر هستند و بر مبن1 محصول تغییر می کنند .فاکتورهایی از قبیل قدرت درپوش و پیوستگی و شکل بسته بندی انتخاب یا ترکیب مواد را تعیین می کند. ترکیب کارتن های ضد عفونی شده تتراپک: کارتن های بسته بندی ضد عفونی کننده تتراپک از سه ماده اساسی ساخته شده ان11د ک11ه در 1اربرد 1ک ک1 نتیجه یک بسته بندی سبک وزن و ایمن و موثر را مشاهده می کنیم هر ماده ی1 ویژه را فراهم می کند. -1کاغذ ( (%80فراهم کردن قدرت و سفتی -2پلی اتیلن( (%15فراهم کردن یک بسته بندی مایع سفت و ایجاد کنن111ده مانع ب111رای میکروارگانیسم ها -3فلز آلومینیوم ( )%5دور نگه داشتن هوا – نور – طعم های خاص بسته بندی ضد عفونی کننده حجم دار: فراهم کننده های سیستم کیسه در جعبه ضد عفونی شده برای بسته بندیهای دارای محصوالت اسید پایین و باال می باشند. ‏مزایای بسته بندی حجمی ضدعفونی شده: ایمنی قابل اعتماد بودن دوره زندگی زیاد شده کیفیت محصول

20,000 تومان